+

Samfundsengagement 

Hos Antura føler vi ansvar og engagement for vores virksomhed.Vores værdiord – kvalitet, enkelhed, generøsitet og troværdighed – gennemsyrer vores virksomhed og virksomhedskultur.De ligger også til grund for vores samfundsengagement.

Antura samarbejder i dag med cirka 50 myndigheder og svenske regioner og kommuner, hvor Anturas produkter og tjenester gør det lettere for virksomheder at opretholde og videreudvikle forskellige samfundsbærende funktioner. Antura arbejder også tæt sammen med flere internationale organisationer og myndigheder. 

Antura donerer årligt et beløb til tre velgørenhedsorganisationer, som Anturas medarbejdere vælger ud fra egne præferencer, dog med det forbehold, at organisationen skal være medlem af Frivilligorganisationernas Insamlingsråd i Sverige og være godkendt af Svensk Insamlingskontroll. Det sikrer, at de donerede medier forvaltes godt og virkelig gør en forskel for mennesker rundt omkring i verden.

Baseret på en afstemning blandt alle Anturas medarbejdere har vi valgt at støtte Børnecancerfonden, World Childhood Foundation og Cancerfonden. Ud over dette engagement har vi valgt i forbindelse med Anturadagen 2016 at donere et beløb til Cancerfonden i hver foredragsholders navn.