+
16-09-2016

Tilmeld dig til Anturadagen 2016

Så er tiden endelig inde til den hidtil største Anturadag og muligheden for at fejre Anturas 15 års jubilæum sammen med os! Onsdag den 26. oktober løber Anturadagen 2016 af stablen med et program, der er fyldt med inspiration, viden og underholdning. Registrér dig i dag til Anturadagen - Nordeuropas mødested nr. 1 for branchefolk inden for projekt- og porteføljehåndtering.

Anturadagen er et vigtigt mødested, hvor Anturas kunder og andre interesserede samles for at udveksle erfaringer og få inspiration om Antura Projects og projekt- og porteføljehåndtering. Vi har indtil nu afholdt ti Anturadage, og deltagerantallet er steget år for år. Den 26. oktober arrangerer vi den største hidtil!

I år skal du blandt andet høre meget interessante kundecases fra førende projektvirksomheder som Saab, Copenhagen Airports og Sveriges Radio. Udnyt muligheden for at få ny viden og inspiration fra kolleger i branchen og Anturas produkteksperter.

Programmet er under udarbejdelse og forventes offentliggjort snarest incl. agenda og guide til dagens aktiviteter.

Antura Awards

I år lancerer vi Antura Awards, hvor fokus er rettet mod vores kunder og deres virksomheder. Inden længe offentliggøres vores nomineringer indenfor kategorier som ”bedste implementering i 2016”, ”særlig udmærkelse til en kunde” og ”særlig udmærkelse” i PPM-Sverige, hvor vi ønsker at anerkende og hylde organisationer, der arbejder med projekt- og portefølje- ressourcestyring på forbilledlig vis. Gå ikke glip af annonceringen af dette års vindere!

Antura fejrer 15 års jubilæum

Anturadagen 2016 byder ikke alene på spændende foredrag om projekt- og porteføljehåndtering, men vi fejrer også, at virksomheden har eksisteret i 15 år. Dagen bliver derfor afsluttet med et ekstra stort aftenshow med ikke færre end syv artister på scenen. Der bliver oplevelser med sprogkunst, tryllekunster, standup og tankelæsning, når Jacke Sjödin, Johan Ståhl, Peter Gröning, Carl Tillenius, Lasse Nielsen, Fredrik Andersson og Rasmus Wurm står for underholdningen!

Tilmelding for Anturas kunder

Alle Anturas kunder er velkomne til at tilmelde sig via nedenstående link. Samarbejdspartnere og andre interessenter vil inden for kort tid få en personlig indbydelse via e-mail. Hvis du ikke tilhører nogen af disse kategorier, men alligevel gerne vil deltage, bedes du sende en interessetilkendegivelse via e-mail til anturadagen@antura.se.

 

Fra programmet 10.00-17.30

  • Case med Saab Aeronautics, Copenhagen Airports og Sveriges Radio.

  • Produktnyheder i Antura Projects og projekt- og porteføljehåndtering.

  • Gode muligheder for at netværke med branchekolleger og Anturas produkteksperter.

  • Antura Awards

Sted og tid

Courtyard by Marriott i Stockholm
Adresse: Rålambshovsleden 50
Onsdag den 26. oktober 2016
Registrering begynder kl. 9.30
Programmet starter kl. 10.00
Foredragene afsluttes kl. 17.30, derefter følger minglebuffet med drikkevarer efter ønske og aftenens underholdning.

Learnings from implementing a new PPM-tool

The constantly growing demand for air traffic is a number one question for Copenhagen Airports. In an organisation where the portfolio consists of several hundred of projects and the number is likely to increase, you do not just implement a new PPM system on the fly. Learn how Copenhagen Airports successfully implemented a new PPM-tool.

Kristoffer Plenge-Brandt, Director Projects, Copenhagen Airports A/S

Projektarbejde hos et svensk industriikon (på svensk)

Kom med på en spændende rejse med Saab. Vi begynder i Saabs tidlige år inden for flyindustrien og arbejder os frem til aktuelle megaprojekter som Gripen E/F.

Magnus Lindh, Head of Aero Operations Management Office, Saab Aeronautics

Projektaktiviteter inden for Public Service (på svensk)

Som Public Service-selskab har ressourcestyring og forretningsudvikling høj prioritet hos Sveriges Radio. Meget er sket, siden et nyt projektstyringsværktøj blev indført for seks år siden. Følg med i et ”Deep Dive” i projektorganisationens arbejde hos en virksomhed, som har relevans for hele Sverige, og som hele Sveriges befolkning kender til.

Dan Kaminsky, Projekt Manager, Sveriges Radio